top of page
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Komplet aircondition service til din bil

 

Er du på udkig efter en komplet aircondition service til din bil? Så er du kommet til det rette sted hos Thor Autocenter i København. Vores team af erfarne teknikere er udstyret med alle nødvendige værktøjer til at udføre en hurtig og professionel klimaanlæg service til den bedste pris. Vi tilbyder en lang række tjenester til at forbedre din bilperformance og hjælpe med at bevare dens værdi over tid, herunder aircon rens, aircondition service, og køler væske påfyldning.

Hvilke tjenester er inkluderet i vores regulære pris for AC service til biler? 

 

Vi tilbyder en omfattende aircondition service, der inkluderer inspektion og rengøring af aircondition systemet for at sikre, at det fungerer effektivt og at der ikke er nogen lækager i systemet, der kan skade det på lang sigt. Vi anvender specialvæsker til at fjerne snavs og andet affald, der kan forårsage blokeringer i systemet. Vi tjekker også kølemidlets niveau, og topper det op, hvis det er nødvendigt.

Vi kan også hjælpe dig med klimaanlægget i din bil. Mange mennesker er forvirrede over forskellen mellem klimaanlæg og aircondition. Vi kan hjælpe med at forklare forskellen og udføre vedligeholdelse på klimaanlægget i din bil.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester og for at bestille en aftale. Vores priser for aircondition service starter ved 250 kr. + moms for rensning og køler væske påfyldning. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din bil kølig og behagelig i sommermånederne!

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

Hvad er forskellen mellem aircon systemerne R134A og R1234YF? 

 

De fleste moderne biler har aircon systemer. Dette er en almindelig funktion i næsten alle modeller og mærker. Typisk er der to typer klimaanlæg systemer: R134A bruges til biler produceret før 2017, mens R1234YF bruges til biler produceret efter 2017. Men uanset alderen på din bil, er det vigtigt at opretholde god hygiejne når det kommer til dine AC-enheder.

Hvorfor er det vigtigt at regelmæssigt at servicere dit klimaanlæg system?

 

Et aircondition system er designet til at holde luften inde i din bil kølig og behagelig. Systemet inkluderer en kondenser, der fjerner varme fra kølemiddel, som derefter passerer gennem en kompressor, hvor det køles og udvides, så det til sidst kan bruges som gas til at køle luften i køretøjet. Gennem årene gradvist slid på kompressoren og skal udskiftes. Hvis kompressoren ikke fungerer korrekt, vil du ikke være i stand til at nyde komforten af en kølig bil. For at sikre luftkvaliteten i din bil året rundt, skal du investere i professionel aircondition-service til dit køretøj regelmæssigt. Det skal regelmæssigt rengøres og serviceres for at udføre sine funktioner effektivt og forhindre dårlig lugt og skadelige bakterier i at bygge op i enheden. Hvis det negleres, kan det forårsage irreparable skader på AC-systemet og beskadige A/C-kompressoren, hvilket vil ende med at koste dig mere penge på sigt.

 

Heldigvis kan du løse disse problemer ved at få din aircondition serviceret, før der opstår nogen problemer. Her er nogle grunde til, at det er afgørende at få din AC-system serviceret, før sommeren når:

 

• Snavsede filtre. En af de mest almindelige årsager til fejl i bilens aircondition er en snavset filter. Din bil aircondition afhænger af ren luft for at fungere korrekt. For at holde luften ren, er det vigtigt, at du skifter dit air filter regelmæssigt. Dette vil forhindre, at luften bliver tæt og forhindre din AC i at fungere korrekt.

 

• Utæt kølemiddel. Det er vigtigt at holde dit kølemiddel niveau på det korrekte niveau for at holde luften kold. Hvis dit kølemiddel niveau er for lavt, vil du have mindre kold luft, der kommer ud af ventilerne. Kølemiddelet holder den varme luft fra at trænge ind i kabinen og forhindrer, at den slipper ud. Hvis din aircondition har et leak og du fortsætter med at køre med det, indtil reservoiret tømmes, kan kompressoren blive beskadiget permanent.

 

• Beskadigede komponenter. Hvis din bil aircondition ikke fungerer korrekt, kan der være et problem med de forskellige komponenter i systemet. At få dit system tjekket ud med det samme vil sikre, at alle komponenterne er i orden og at din bil er kold og komfortabel hele sommeren.

 

• Snavs og støv. Det kan tætne AC-kondensatoren og reducere luftstrømmen til evaporatorkoile. Dette vil forhindre kølesystemet i at fungere korrekt og reducere systemets effektivitet. Hvis systemet bliver for snavset, vil det reducere effektiviteten af ​​afkølingen og forårsage systemet til at overophede. Det kan også reducere systemets levetid og øge risikoen for, at systemet bryder ned for tidligt.

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page