top of page
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Bestil installation af anhængertræk

Anhængertræk, træk, trækkrog, bilkrog, jydekrog - der er mange måder at sige det på. Men de fleste bil ejere er enige om, at trækkrog er en meget nyttig funktion at have. Det giver mulighed for at udvide dit køretøjs evner og gør det muligt for dig at transportere last bag din bil. Det kan være en køleskab, en trailer eller en hesteboks!

Montering af anhængertræk til den bedste pris i København

 

Hvilke typer trækstænger er tilgængelige? Hvilket mærke skal man vælge, og hvilke regler er der? Hvor kan man få den bedste pris for værdien? Der er nogle faktorer, der skal overvejes, når man monterer en trækkrog, og her hos Thor Autocenter i Rødovre kan vi hjælpe dig med at træffe en klog beslutning. Vores erfarne mekanikere kan installere enhver type trækkrog til en rimelig pris og tage alle de nødvendige skridt for at sikre, at den opfylder alle lovkrav. Hvis din bil er mindre end otte år gammel, kan vi elektronisk registrere dit bilanhængertræk, og der er ingen behov for yderligere inspektion.

 

Vi kan hjælpe dig med at købe anhængertrækker fra de mest populære butikker med op til 15% rabat, og vores priser starter fra kun 400kr per time (ekskl. moms)! Normalt er vores pris op til 45% billigere end kædepriser eller forhandlerautoservice, og vi kan stadig levere samme kvalitetsniveau!

 

Vi vil give en gratis skriftlig tilbudsskrivelse, før vi foretager noget arbejde, så du kan forstå præcis, hvad du bliver opkrævet for, og der er ingen skjulte omkostninger senere. Derfor kommer vores kunder ikke kun fra Rødovre, hvor vi er baseret, men også fra Glostrup, Vanløse, Valby, Frederiksberg og endda fra Amager, Taastrup og andre byer på Sjælland.

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

De 2 vigtigste ting at huske på, før du vælger din trækkrog

 

Køretøjstype og monteringsregler

Når du vælger den rigtige trækkrog til din bil, er det vigtigt at vide, hvilken type køretøj det er, og om det passer. Der er bestemte regler, der skal overholdes ved montering af en trækkrog, og det er meget vigtigt, at disse overholdes, ellers kan du finde dig selv i en masse problemer.

 

Vælg den rigtige type trækkrog

Der er to muligheder at vælge mellem, når det kommer til trækstænger; afmonterbar og fast. Der er bestemt nogle fordele og ulemper for hver type trækkrog.

Hvilken trækkrog at vælge - fast eller afmonterbar?

 

Afmonterbar anhængertræk

Det mest ergonomiske valg - En afmonterbar trækkrog kan nemt fjernes, når den ikke er i brug, hvilket gør den mere ergonomisk end en fast trækkrog, da den ikke påvirker bilens udseende.

• Nem at montere og fjerne - På grund af deres kompakte design kan afmonterbare trækstænger nemt monteres på de fleste biler og er nemmere at fjerne, når det kræves, hvilket gør dem mere praktiske at bruge end en stor fast trækkrog.

• Mindre holdbar - Fordi de er lavet af færre komponenter, er afmonterbare trækstænger mindre holdbare og er mere sårbare over for skade, hvis de er involveret i en ulykke i forhold til en fast trækkrog, der er opbygget af en enkelt del.

• Ikke egnet til tunge belastninger - Fordi afmonterbare trækstænger kun er designet til lette belastninger, er de ikke egnet til brug med tungere ting som hestevogne eller campingvogne, hvilket gør dem mindre praktiske end faste trækstænger.

Fastmonteret anhængertræk

 

• Mere holdbart - På grund af deres stærkere og mindre komplekse konstruktion er fastmonterede anhængertræk mere holdbare og derfor mindre udsatte for skade ved ulykker sammenlignet med afmontérbart anhængertræk.

• Højere jordklaring - Da hele enheden sidder under bilens chassis i stedet for at stikke ud i luften som afmontérbart anhængertræk, giver fastmonteret anhængertræk en højere jordklaring, hvilket gør det nemmere at køre over fortove og op ad stejle indkørsler.

• Højere lastkapacitet - Da de er konstrueret af en enkelt del og fastmonteret til bilens chassis i stedet for at være tilsluttet bilens krop, har fastmonteret anhængertræk en højere lastkapacitet, hvilket gør det mere egnet til at trække store anhængere.

• Nemmere at bruge - På grund af deres enkle design og faste position er fastmonterede anhængertræk nemmere at bruge end afmontérbart anhængertræk, som kræver flere trin for at tilslutte og afmontere, hvilket øger risikoen for skade ved forkert håndtering.

Hvad er reglerne for anhængertræk i Danmark?

 

 1. Tjek din bilregistreringsbevis. Dit registreringsbevis vil fortælle dig, hvor meget din bil kan trække.

 2. Du skal have en kategori B licens for at køre en bil med en maksimal vægt på 3.500 kg.

 3. Ikke alle biler kan trække. For eksempel er nogle microbiler ikke bygget til at håndtere det.

 4. Hvis din bil er over otte år gammel, og du har et anhængertræk installeret, skal det inspiceres bagefter. Det betyder ikke noget, om det er installeret af et værksted eller ej, din bil skal bestå SYN-inspektioner og det er ikke kun anhængertræket, der bliver inspiceret, men det er en standard bilinspektion.

 5. Hvis din bil er mindre end otte år gammel, kan vi elektronisk registrere dit bilanhængertræk, og der er ingen behov for yderligere inspektion.

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page