top of page
car-battery-work.jpg
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Problemer med bilbatteri?

 

Bilbatterier er en af de mest brugte komponenter i biler. Over tid vil batteriet forringe og skulle erstattes. Når bilbatteriet er næsten helt afladt, vil det ikke starte motoren. Derudover kan bilen måske ikke gå i gear. Hvis motoren nægter at starte selv efter at være tilsluttet i nogle få minutter, er det en sandsynlig indikation på, at dit batteri skal erstattes. Tøv ikke med at bestille tid til en lille batteritjek, det vil ikke koste dig noget!

Bedste pris for bilbatteri i København

 

Før du foretager dit køb, skal du sikre dig, at du ved, hvilken type bilbatteri du har brug for. Der er mange forskellige typer tilgængelige, så det er vigtigt at vælge den, der passer til din bil. Her hos Thor Autocenter i Rødovre kan vi hjælpe med at vælge ud fra et bredt udvalg af batterier for at opfylde dit budget og dine specifikke behov.

Du kan forvente op til 15% rabat på nyt bil batteri og reservedele fra populære reservedelsforretninger. Vi tilbyder også installationsservice, så du kan få alt, hvad du har brug for på ét sted. Det er derfor, at vores kunder kommer ikke kun fra Rødovre, hvor vi er baserede, men også fra Glostrup, Vanløse, Valby, Frederiksberg og endda fra Amager og andre byer på Sjælland.

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

Hvad skal man overveje med et nyt bilbatteri?

 

Når du køber et bilbatteri, skal du sikre dig, at producenten overholder europæiske regulativer. Dette angives af EU-mærket på batteriet. Derudover bør du kigge efter funktioner som dybcykluskapacitet, vibrationsmodstand og holdbarhed. Andre vigtige faktorer at overveje, når du køber et bilbatteri, inkluderer dens garantiperiode og pris. Det er værd at nævne, at omkostningerne ved bilbatterier varierer afhængigt af mærket samt størrelsen på batteriet. For eksempel tenderer højtydende bilbatterier til at være dyrere end almindelige bilbatterier.

Hvilke typer batterier findes der?

 

Lukkede bly-syre batterier er den mest almindelige type, der bruges på køretøjer. De består af en elektrolytløsning i en åben beholder omgivet af en række plader, der indeholder blyoxidpasta.

 

Absorbede glasmåtte-batterier er en god mulighed, fordi de er vedligeholdelsesfri. I modsætning til traditionelle batterier, der er fyldt med væske, er absorbede glasmåtte-batteriet en tørcellekonstruktion.

 

Gel-batterier er en anden populær mulighed, fordi de giver højere tændingskraft end traditionelle batterier. De er dog tungere end andre typer batterier og egner sig derfor ikke til mindre køretøjer.

Hvordan vælger man det rigtige bilbatteri?

 

Amperetimevurdering. Dette er den samlede mængde strøm, batteriet kan levere over en bestemt periode, udtrykt i ampere-timer (Ah). Jo højere Ah-vurderingen af batteriet er, jo længere vil det vare, før det skal oplades. Denne vurdering vil hjælpe dig med at bestemme den type batteri, du har brug for til din bil.

 

Spændingsvurdering. Dette er det spændingsudgang, som batteriet leverer, når det er fuldt opladet. Valg af et batteri med en højere spændingsvurdering betyder, at du vil kunne strømme flere elektriske enheder på samme tid uden at skulle oplade batteriet ofte.

 

Kold opstartstrøm. Denne vurdering angiver mængden af ​​strøm, der kræves for at starte din bil om morgenen på en kold vinterdag, når omgivelsestemperaturen er frysepunktet. Dette tal fortæller dig, hvor mange ampere et batteri kan producere ved 0 grader Fahrenheit.

 

Ydelsesvurderinger. Forskellige producenter bruger deres egne vurderingssystemer til at beskrive deres produkters ydelsesegenskaber.

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page