top of page
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Bredt udvalg af bildæk og dækservice

 

Har du brug for professionel dækservice? Hos Thor Autocenter tilbyder vi et bredt udvalg af dækservice, herunder alle slags reparationer af bilens dæk (punkteringer, kantbeskadigelser osv.), dækskift, hjulskift, hjulbalance, skift fra sommerdæk til vinterdæk og fra vinterdæk til sommerdæk. Derudover kan vi finde og købe dæk til den ønskede prisklasse. 

 

Vi kan få op til 20% rabat på dæk, fælge, sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, fra forskellige butikker i Danmark og når du køber dæk hos os, kan vi yderligere give op til 15% rabat på dækservice udført i vores værksted. Køb dæk og fælge hos ThorAuto og få det bedste tilbud i København!

Få den billigste pris på bildæk og dækservice i København!

 

Du kan forvente den billigste pris på daek og faelge, dækskift og hjulskift i København. Vores hovedfordel er vores professionelle tilgang og opdaterede viden, som gør, at vi kan tilbyde det højeste niveau af dækservice til den billigste pris i København. Bemærk, at alle priser nævnt uden moms.

Dækskift - fra 495,-

 

Hvis du bringer dæk, der skal monteres på hjulene, der er på bilen, tager det normalt cirka en time at skifte fire dæk og balancere hjul. Bemærk, at prisen kan variere afhængigt af størrelsen på hjul og dæk. Hvis du bringer hjul med monterede dæk, og vi skal skifte dem på bilens hjul, tager det op til 2 timer og vil koste 50% mere.

Hjulskift - op til 295,-

 

Hvis du bringer hjul med monterede dæk, tager det normalt op til 30 minutter at skifte alle 4 hjul. Så skift til sommerhjul eller vinterhjul bør koste dig op til 295 kr + moms.

Hjulbalance - fra 295,-

 

For at balancere skal vi tage alle hjul af, teste og justere balance for hvert hjul. Det tager normalt cirka 30-60 minutter at foretage den rette balance.

Dækpatching - op til 245,-

 

Det tager normalt op til 30 minutter at reparere et dæk, hvis en punktering er mulig at reparere uden at udskifte hele hjulet.

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

Har du brug for nye dæk?

 

Du bør skifte dine dæk, når mønstret når 4 mm eller mindre over de centrale tre fjerdedele af mønsterdybden. Der findes mange forskellige typer og mærker af dæk derude. Nogle gange er det svært at beslutte, hvad man skal vælge. Derfor kan vi give venlig og professionel rådgivning baseret på dine kørevaner og ønskede prisklasse. Med vores adgang til de mest populære butikker i Danmark kan vi give op til 15% rabat på næsten enhver brand eller dæktype.

Du er altid velkommen på vores værksted til en gratis dækcheck og en kop god kaffe og rådgivning :)

Reparer gamle dæk eller skift nye? 

 

Dæk fik punktering? Afhængigt af tilstanden og alderen på dækket, er det normalt værd at reparere det i stedet for at købe et helt nyt. Ved at tjekke tilstanden af ​​mønstret og sidewalls på dækket kan vi bestemme, om det er bedre at reparere eller erstatte dækket. Hvis dækket ikke er meget slidt eller beskadiget, er det muligt at reparere det, hvilket vil forhindre det i at miste luft, og det er helt sikkert at fortsætte kørslen.

Føler du styringens vibrationer?  Kan være nødvendigt at balancere hjul!

 

Ubalancerede hjul forårsager normalt vibrationer i styringen, og dette er ikke kun ubehageligt, men også farligt, da det kan forårsage en ulykke. Med tiden kan hjulene på din bil blive ubalancerede, hvilket kan forårsage vibrationer i styretøjet, når du kører over 80 km/t. Hjulbalance tillader at tjekke hjulene for at sikre, at alle hjul roterer med samme hastighed og på samme tid for at eliminere vibrationer. Som et resultat vil du have en mere behagelig tur, og dine dæk vil også vare længere.

Hvorfor overveje sæsonens skifte af dæk? 

 

Bremsestop er en af de mest vigtige faktorer at overveje. Korrekte sæsondæk er den bedste løsning for at sikre sikkerhed for dig og din familie, når du kører, og det giver mening at investere i det rette sæt dæk til din bil samt for dit fred i sindet. Korrekte sæsondæk forlænger også dækkets levetid og forhindrer slid og revner på dækkene.

Hvor ofte skal jeg skifte dæk?

 

Hvis du kører i gennemsnit 20.000 km om året, bør du skifte dæk hver 3-5 år. Det er vigtigt regelmæssigt at tjekke dine dæk for at sikre, at de er i god stand og ikke behøver at blive udskiftet.

Måske bør jeg spare penge og bruge helårsdæk? 

Med helårsdæk behøver du ikke at skifte til sommerdæk og til vinterdæk hver sæson, så du sparer nogle penge. Helårsdæk er den bedste kompromis mellem sikkerhed og pris, afhængigt af vejret i dit område og af, hvordan du ønsker at bruge din bil. Hvis du ikke kører meget og hurtigt, og i tilfælde af virkelig dårligt vejr kan du blive hjemme, kan helårsdæk være muligheden for dig.

Er det tid til at skifte til sommerdæk og hvorfor? 

I Danmark bør du skifte til sommerdæk, når den gennemsnitlige temperatur går over 7°C. Det er af sikkerhedsmæssige grunde. Sommerdæk har mindre greb og giver mindre trækkraft, når de kører på våde veje, hvilket er meget farligt især i dårligt vejr.

Hvornår er det tid til at skifte til vinterdæk og hvorfor? 

Vinterdæk er designet til at give bedre greb på glatte overflader som is og sne, så de kan give bedre kontrol og stabilitet ved højere hastigheder. I Danmark skal du skifte til vinterdæk, når den gennemsnitlige temperatur falder under 7°C.

Hvilke typer af dæk er der? 

Der er forskellige typer dæk tilgængelige på markedet i dag, men de mest populære er økonomidæk, alle-terrændæk, høj-yddelsesdæk, alle-sæsondæk, vinterdæk og lavprofildæk. Hver type er designet til at yde optimalt i specifikke vejrforhold og kan anvendes til forskellige typer køretøjer. Valget af dæk til et bestemt køretøj afhænger af faktorer som typen af ​​kørsel, klimaet, hvor det vil blive brugt, og terrænet, hvor det vil fungere.

De 3 bedste måder at forlænge dækkets levetid

 

Hold øje med dæktrykket

 

Dæktryk påvirker dine dæks levetid. Lavt dæktryk resulterer i ekstra friktion, hvilket ødelægger dine dæk hurtigere. Du kan undgå dette problem ved at kontrollere dit dæktryk regelmæssigt. Du kan kontrollere på mange benzinstationer i byen.

Korrekt hjuljustering

 

En af de bedste måder at forhindre, at dine dæk slides for tidligt, er at få dine hjul justeret regelmæssigt. Det er en god idé at få dine hjul justeret, når din bil har nye støddæmpere eller stænger installeret. Regelmæssig hjuljustering sikrer, at dine dæk slides jævnt. Det er også vigtigt at rotere dine dæk regelmæssigt, så de slides jævnt.

Overbelast aldrig din bil

En anden god måde at forlænge dine dæks levetid er at sørge for, at du ikke overbelaster din bil. Overbelastning påfører unødvendig belastning på dine dæk, hvilket kan føre til tidlig dækfejl. Undgå at bære tunge laste, når det er muligt. Hvis din bil allerede er overbelastet, er det bedst at bære tunge genstande i bagagerummet i stedet for i passagersædet.

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page