top of page
pexels-daniel-andraski-13065690.jpg
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Kvalitets olieskift til en billig pris i København

Vores autoværksted i Rødovre tilbyder kvalitets olieskift til en rimelig pris. Vi benytter os af syntetisk motorolie fra de førende producenter og rådgiver om de bedste løsninger til din bil. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og få den bedste olieservice til din bil.

Har du fået et tilbud fra kædeværkstedet? Send det til os, og vi kan foreslå en bedre pris!

Hvad koster et olieskift på en bil?

 

Find den bedste olieskift pris til bilen hos ThorAuto. Vores olieskift inkl. oliefilter starter typisk fra 590 kr. + moms, afhængigt af bilmodel og andre faktorer såsom valgt olie og filter mærke. Vores mekanikere vil rådgive, hvilken motorolie der vil være den bedste løsning til din bil.

 

Søg ikke længere efter en billig olieskift løsning - hos ThorAuto i området mellem Rødovre og Glostrup får du den bedste olieskift pris til bilen samt professionel rådgivning. Vi har fået mange positive anmeldelser fra kunder i Vanløse, Albertslund, Valby, Frederiksberg og i hele Storkøbenhavn, da vi stræber efter den bedste kvalitet og prisforhold. Vi er FDM godkendt og arbejder med alle bilmodeller.

Får jeg et stempel i bilens servicebog?

 

Du vil får et stempel i din bilservicebog eller et opslag i den digitale servicebog, der er inkluderet i serviceprisen. Det vil hjælpe med at holde styr på tids- og kilometerintervallerne for olieskift eller andre tjenester, der udføres på vores værksted. Det vedligeholder også bilens værdi og hjælper, når du vil sælge eller handle din bil i fremtiden.

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

Hvor lang tid tager det at skifte olie?

 

Vi ved, at din travle tidsplan kan gøre det svært at få tid til at få skiftet olie på din bil. Derfor har vi gjort det så bekvemt som muligt for dig! Du kan slappe af i vores lounge mens du venter, eller du kan benytte dig af vores billige lånebil. Normalt tager det op til en time at skifte olie og oliefilter, og i mellemtiden vil vores teknikere også give din bil en lille eftersyn og sikre, at den er sikker at køre. Hvis der er brug for yderligere vedligeholdelse, vil vi fortælle dig det straks uden at gøre noget, der ikke er blevet aftalt.

Hvor ofte skal du skifte olie i bilen?

 

Olieskift bør være en del af en regelmæssig forebyggende vedligeholdelsesskema for dit køretøj. Generelt anbefales det at skifte både olie og oliefilter samtidigt. Det kan kontrolleres i bilens manual, hvor ofte bilen skal have en olieskift. For det bedste resultat og en længere levetid anbefales det at skifte bilens olie hvert 15.000 km eller mindst én gang om året. Det dog også af bilmodellen og dit kørselsvaner. Hvis du har en tendens til at køre hurtigere, har du en mere travl kørselsrute eller har mange korte ture med stop-and-go-trafik, så skal du skifte olie og filter oftere.

Hvad er fordelene ved at få et planlagt olieskift?

 

Regelmæssige olieskift er en vigtig faktor for at holde din bil i topform og også for at undgå besværlige nedbrud og dyre reparationer. Regelmæssige olieskift vil forlænge bilens levetid og bevare dens genopsalgsværdi, mens den sikres, at den kører på sit optimale niveau. Motorens olie sikrer en passende smøring af bevægelige dele og forhindrer friktion, der kan føre til overophedning og for tidlig slid. Olie tenderer til at forværres over tid og bliver mindre effektiv som smøremiddel. Gammel olie er abrasiv, hvilket fører til skade på motoren og kan bidrage til for tidligt slid. Ved at skifte olie og filter samtidigt kan man forebygge disse fejl og undgå dyre reparationer ned ad vejen. Ud over at sikre, at motoren kører korrekt, giver en kvalitetsolieskift en række andre fordele. Olie fungerer som en beskyttende barriere for at hjælpe med at forhindre skidt og affald i at komme ind i motoren. Det udfører også en varmeoverførselsfunktion, der hjælper med at regulere motorens temperatur og forhindre overophedning. Det hjælper også med at fjerne overskydende varme fra motoren og forhindrer korrosion og andre metalbeskadigelser. Oliefilteret hjælper med at fjerne forureninger fra olie og beskytter motorkomponenterne mod skade ved at fange små partikler.

Hvordan kontrollerer man motoroliestanden?

 

Det tager kun et par minutter at tjekke motorolieniveauet. At tjekke olie niveauet er ved hjælp af dipstikken. Dipstikken er en enhed, der er tilsluttet motoren i nærheden af ​​oliepannen og giver nem adgang til olie niveauet. For at betjene dipstikken skal du bare trække den ud af motoren og tør den ren med et stykke stof. Derefter erstatter du dipstikken tilbage i motoren og trækker den ud igen. Placer spidsen af ​​dipstikken i olie og observere mærkerne på enden af ​​stangen. Hver dipstik vil have forskellige mærker, der angiver olie niveauet i quarts. Det er vigtigt at huske at tjekke olie niveauet regelmæssigt for at sikre, at olie er på det rigtige niveau. Hvis bilen er lav på olie, skal du tilføje olie til fylde røret af olietanken, indtil olie når markeringen på dipstikken.

Hvorfor er det vigtigt at holde et godt niveau af motorolien?

 

Motorolie smører motorens dele for at beskytte dem mod slid og samtidig forhindre metal-til-metal-kontakt. Hvis olie-niveauet er for lavt, vil motoren ikke fungere korrekt og til sidst vil den bryde sammen og resultere i dyre reparationer. På den anden side, hvis olie-niveauet er for højt, vil det resultere i en tætfilter og en forkortet motorens levetid. Derfor bør du tjekke olie-niveauet hver 1500 kilometer og være opmærksom på, at selv nye biler bruger en smule olie, så niveauet kan gå ned naturligt inden for en vis tidsperiode.

Hvad skal man gøre, hvis advarselslampen for motorolie tændes?

 

Hvis du bemærker, at motorolieadvarselslyset er tændt i din bil, betyder det, at der er et problem med oliesystemet. Dette kan skyldes lavt olie-niveau, en beskadiget pakning eller dårlige tætninger. Kør ikke videre i bilen, hvis dette lys er tændt, da skaden kan være alvorlig og vil koste dig en masse penge at reparere. Du bør tage bilen til en mekaniker så hurtigt som muligt for at finde ud af årsagen til problemet og reparere det, før der sker alvorlig skade.

Eksempler på priser for motor olieskift i København

 

Vi ved, hvor vigtigt gennemsigtighed og fair prissætning er for alle. Derfor får du altid et fast prisforslag, før start. Nedenfor er nogle eksempler på olieskift for forskellige biltyper, som kan ændre sig over tid.

Bilmodel

Hvad skal der gøres

Pris (u.moms)

Mercedes E200

1150,-

Olie af højeste kvalitet, oliefilter

Citroen C1 2015 

Kvalitetsolie og oliefilter

690,-

 
Har du fået et tilbud fra kædeværkstedet?
Send det til os, og vi kan foreslå en bedre pris! 

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page