top of page
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Trænger du til hjælp med styringen? 

 

Bilens styresystem er en samling af forskellige komponenter, der gør det muligt for føreren at dreje rattet for at navigere bilens retning. Hvis dit rat vibrerer, trækker bilen til venstre eller højre, eller du hører nogle skrigende lyde, mens du drejer rattet, så tøv ikke med at booke en tid til en tjek-op, der ikke vil koste dig noget!

Bilstyring reparation til den bedste pris i København

 

Fejl i styringen kan føre til, at du mister kontrollen over dit køretøj og kan forårsage en ulykke. Derfor er det vigtigt at sikre, at det fungerer korrekt. Du skal muligvis have din bils styretøj, bærearm eller bærekugle, stabilisator, styrestænger, tandstang eller servopumpe repareret. Reparation af styresystemet er ikke meget dyrt, hvis du ved, hvor du skal gå hen for at få reservedele. Her på Thor Autocenter i Rødovre reparerer vi næsten alle bilmærker og modeller og tilbyder garanti på alle reparationer for ro i sindet. Du kan forvente en professionel service fra os til gode priser, der starter fra 400kr per time (ekskl. moms) og op til 15% rabat på reservedele fra populære butikker.

 

Når vores teknikere inspicerer din bil, vil de være i stand til at give dig et estimat for, hvor meget arbejdet vil koste, så du kan træffe et informeret valg om, hvordan du skal fortsætte. Vi vil give en gratis skriftlig tilbudskonklusion, inden vi foretager noget arbejde, så du forstår præcist, hvad du betaler for, og der ikke er skjulte gebyrer senere. Derfor kommer vores kunder ikke kun fra Rødovre, hvor vi er baseret, men også fra Glostrup, Vanløse, Valby, Frederiksberg og endda fra Amager, Taastrup og andre byer på Sjælland.

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

Hvordan forstår man, at der er et problem med en bilstyring?

 

 1. Din bil trækker til venstre eller højre, mens du kører;

 2. Styrehjulet vibrerer;

 3. Dit styrehjul føles blødt, når du drejer det;

 4. Du hører knirken, når du drejer styrehjulet;

 5. Du hører støj på vejbumper.

Hvad forårsager et bilstyringproblem?

 

Der er en række faktorer, der kan få styreapparatet i din bil til at blive defekt. Dette inkluderer overvældende slitage på dele af styresystemet og dårlig justering, der kan få hjulene til at vakle, mens du kører, hvilket vil resultere i dårlig køreevne og gøre bilen svær at styre. Hvis du har problemer med din styring, er det vigtigt at få det repareret så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skade på andre komponenter i bilen.

Hvad består en bilstyring af?

 

Bilstyringen er en samling af forskellige komponenter, der tillader føreren at dreje rattet for at navigere bilens retning. Nogle af komponenterne er: bærearm, bærekugle, styrestang, styrekugle. Komponenterne i systemet samarbejder for at give en jævn strøm af energi til forskellige dele af hjulet og sikre, at det forbliver stabil under kørsel. Hvis nogen af komponenterne i dette system bliver beskadiget eller brugt, kan det resultere i, at bilen bliver svær at styre og betjene.

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page