top of page
Udskiftning af turbo_edited.jpg
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Behøver din dieselbil en reparation eller renovering af turboer?

 

Turbolader er et type luftindtagssystem, der gør brug af tvungen luft for at øge kraften og effektiviteten i din dieselmotor. De fleste moderne dieselbiler er udstyret med en turbolader, da den giver øget kraft ved lave hastigheder og lave motorbelastninger samtidig med at den øger brændstofeffektiviteten, reducerer emissioner og forbedrer acceleration og reaktionstid for motoren. Så hvis din dieselbil trænger til en reparation af turbo, så er det værd at overveje for at få mest muligt ud af din bil.

Udskiftning, reparation og renovering af turboer til den bedste pris i København

 

Brændstoføkonomi faldt meget? Øget udstødningsrøg? Har du tøven, når du accelererer? Disse er almindelige tegn på turbofejl. Hvis du oplever nogen af disse problemer, bør du have din turbo tjekket så hurtigt som muligt af en professionel service. Udskiftning af en turbo er en kompliceret og dyr opgave, så du bør tage din bil til en servicevirksomhed, før problemet bliver alvorligt, for at undgå yderligere reparationsomkostninger.

 

Her på Thor Autocenter i Rødovre kan vi hjælpe med udskiftningen af din turbo. Vi bruger kun høj kvalitet dele for at sikre, at din bil fortsat yder sit bedste. Vi er også en anerkendt servicevirksomhed og kan give dig en garanti for alt vores arbejde.

 

Vi tilbyder den bedste skift af turbo pris, der starter ved 400 kr. pr. time (ekskl. moms) og få reservedelsmuligheder af anerkendte mærker for at passe til dit budget. Få den bedste ny turbo pris! Tilbyder vi op til 15% rabat på ny turbo og reservedele fra de mest populære butikker i Danmark.

 

Vi vil give en gratis skriftlig tilbud, før vi udfører noget arbejde, så du kan forstå præcis, hvad du betaler for, og der er ingen skjulte omkostninger senere. Normalt er vores pris op til 45% billigere end kædebutikker eller forhandlerautoservicer, og vi kan stadig levere samme kvalitetsniveau. Derfor kommer vores kunder ikke kun fra Rødovre, hvor vi er baseret, men også fra Glostrup, Vanløse, Valby, Frederiksberg og endda fra Amager, Taastrup og andre byer på Sjælland.

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

3 tips til at undgå problemer med turbo og spare mange penge

 

De mest almindelige årsager til fejl er beskadiget olie, brudte pakninger og problemer med indsugningssystemet:

 

 1. Det er meget vigtigt at opretholde de korrekte niveauer af olie i motoren. Vi anbefaler, at du skifter olie hvert 12. måned eller 15.000 km.

 2. Det er også vigtigt at regelmæssigt tjekke luftfilteret for at sikre, at det er rent og i god stand. Hvis filteret er tilstoppet, begrænser det mængden af ​​luft, der kommer ind i motoren, og kan forårsage turboen til at fejle.

 3. Et andet almindeligt problem opstår, når luft lækker ind i indsugningssystemet. Dette kan også tillade skidt at komme ind i systemet og skade turboen. Du kan tjekke for luftlækager ved at lede efter røg, der kommer fra bagsiden af ​​motoren, eller ved at lytte efter et hissende lyd, når du accelererer.

 

Hvis du oplever nogle af disse problemer, er det en god idé at få din bil tjekket af en mekaniker.

5 mest almindelige årsager til turbofejl:

 

 • Sprængte kompressorhjulspakninger (kompressorolie lækker ind i udstødningssystemet);

 • Røgte aksler, der springer op, når kompressoren udvider sig, når den drejer hurtigere på grund af overtryk i akselområdet;

 • Skadet cylinderhoved, der får brændte udstødningsgasser til at trænge ind i turboen, når ventilen lukker for tidligt under kompressionstakten i cylinderen;

 • Blade kan blive slidte og ikke længere effektivt tætne indsugningsrørene, hvilket fører til, at indtag af luft og brændstof forstyrres, hvilket resulterer i reduceret effektudgang og brændstoføkonomi;

 • Når motoren opvarmes over tid, udvider turboen sig, hvilket kan få pakningerne til at løsne, hvilket resulterer i lækager mellem de bevægelige dele med reduceret ydeevne og reduceret brændstoføkonomi.

Hvordan virker turboen på en dieselbil?

 

Turboen er et simpelt mekanisk enhed, der bruges til at tvangsfodre mere luft ind i forbrændingskammeret, hvilket øger forbrændingseffektiviteten og dermed brændstofeffektiviteten. De virker ved at tvinge komprimeret luft ind i motorens cylindre, på samme måde som en kompressor gør. Forskellen mellem en turbo og en kompressor er, at turboer komprimerer luften før den trænger ind i motoren, mens kompressorer komprimerer luften inde i motoren. En turbo udnytter udstødningsenergien fra cylindrene til at spinne kompressorblade, som derefter får luft udefra at blive suget ind i motoren, hvilket øger motorens kraft.

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page