top of page
fdm stikprovekontrol.png

Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde

prismatch thorautocenter.png

Prismatch

Funded det billigere? Vi matcher prisen

google small.png

4.7 stars

God service og glade kunder

Autodiagnostik og fejlfinding af advarselslamper på bilinstrumentbræt

 

Fik du en advarselslampe på dit bilinstrumentbræt? Hvis du er i tvivl om, hvad den betyder, er det bedst at stoppe med det samme og søge på internettet for at få oplysninger om biladvarsler. Hvis det er en gul advarselslampe, kan det være en mindre fejl. Men hvis det er en rød advarselslampe, kan det blive dyrt at køre videre, så det er bedst at slukke motoren med det samme. Du kan normalt finde oplysninger om bilens advarsler i din bilens brugsanvisning eller ved at søge på internettet. Du er også altid velkommen til at ringe til os for rådgivning om advarselslamper på bilinstrumentbrættet!

Få den bedste autodiagnostik i København til en overkommelig pris hos Thor Autocenter i Rødovre. 

 

Vores avancerede bilcomputer og specialister kan hjælpe med at fortolke bilens instrumentbræt-koder og finde årsagen til, at bilen ikke fungerer ordentligt. Vores computer kan læse advarselslamper fejlkoder fra alle bilfabrikanter, hvilket giver vores teknikere en bedre forståelse for problemet og hjælper med at få bilen til at køre ordentligt igen. Vores bilreparationstjenester inkluderer diagnostik af elektriske problemer, fejlfinding af motorer og transmissionssystemer, emissionstjek og meget mere.

 

Startprisen for vores autodiagnostik er kun 400 kr per time (ekskl. moms), hvilket gør det op til 45% billigere end kæde- eller forhandlerautoservices, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får altid et gratis skriftligt tilbud, før vi går i gang med arbejdet, så du ved præcis, hvad du betaler for, og der er ingen skjulte gebyrer. Vores tilfredse kunder kommer ikke kun fra Rødovre, men også fra Glostrup, Vanløse, Valby, Frederiksberg, Amager, Taastrup og andre byer på Sjælland.

Kvaliteten af processer og vores erfaring for din sikkerhed er vores topprioritet

 

 • Vi er en del af CarSpot kvalitetskontrolprogram

 • Vores mekanikere har mere end 20 års erfaring

 • Få et gyldigt stempel og elektronisk post i online servicebog

 • Vi bruger kun reservedele af OE kvalitet, der matcher dit budget

 • Vi følger instruktionerne fra producenten af din bil

 • Vores udstyr og software er altid helt up to date

 • Ro i sindet med vores FDM-godkendte garanti

Biltjek og reparation med særlig omhu

 

 • Se reparation fra hyggeligt venteværelse med god kaffe

 • Lej en reservebil 100 kr. pr. dag + 1 kr. pr. km.

 • Vi er opmærksomme på dig og yder professionel rådgivning

God service til op til 45 % billigere pris end kædeværksteder

 

 • Få den bedste pris - timepris fra 400 kr ekskl. moms

 • Får du et billigere tilbud, matcher vi prisen

 • Garanti i op til 3 år på dele og arbejde

 • Op til 15% rabat på reservedele og olie

Du styrer situationen og føler dig rolig

 • Få et tilbud og betalingsbetingelser på forhånd

 • Vi gennemgår sammen fakturaen ved bilafhentning

 • Hvis vi finder uforudsete fejl, informerer vi dig før eventuelle rettelser

 • Udskiftede dele vil blive leveret efter anmodning

Alex Hansen

Kørte ved et uheld ind i tjenesten, med problemet med at banke affjedringen i. Mester forklarede og viste alt, ingen bedrag, alt er åbent. Dejligt team, jeg anbefaler dem virkelig.

Jacob

God hurtig service, og til god pris.
Ringede i går, kom til idag.
Kommunikationen foregik på engelsk, personalet var meget hjælpsomme og imødekommende. Også med spørgsmål vedr andet end den bestilte opgave.

Ole A. (Kia Sportage 2017)

Flot arbejde. Kaffe i ventetiden og tiden overholdt til punkt og prikke. Jeg sparede ca 50 % i forholdt til det dyreste tilbud på samme reparation.

Hvorfor er fejlkoder vigtige? 

 

Det er vigtigt at scanne efter fejlkoder med en computer for hurtigt at identificere og løse problemer med dit køretøj og undgå potentielt dyre reparationer. En fejlmeddelelse kan angive, at der er et alvorligt mekanisk problem med dit køretøj, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed for at forhindre et mere alvorligt problem i fremtiden. Tidlig diagnose er også vigtig, så vi kan afgøre, om dit køretøj kan repareres eller om det overhovedet er værd at reparere. Det tillader også at komme op med antagelser og en handlingsplan for reparationer i en rækkefølge af mulige årsager til symptomet.

5 trin i diagnose og reparation af svære sager. 

 

Der kan være flere grunde til, hvad en advarselslyskode kan betyde. Nogle gange er det svært at sige, hvad der forårsager symptomet. For eksempel kan en check engine-lyskode indikere et problem med emissioner, såsom defekte oxygen sensorer eller et vakuum leak. Det kan også betyde et problem med motoren selv - måske med tændingssystemet eller brændstofleveringen. Disse kan alle forårsage varierende grader af skade og køreproblemer afhængigt af, hvor alvorligt problemet er og hvor længe det er tilladt at gå ukontrolleret.

 

Derfor er det vigtigt at have en velinformeret tekniker som os, der kan:

1. scanne med computer;

2. analysere resultater;

3. komme op med antagelser;

4. oprette og handle plan;

5. foretage de nødvendige reparationer, så du kan have ro i sindet, ved at dit køretøj igen er vejegnet.

Er der noget galt med din bil?
Få en gratis lille tjek-op med det samme.

 

Er du i tvivl om, at der er noget specifikt galt med bilen? Så tøv ikke med at komme for en lille tjek-op, der ikke vil koste dig noget! Vi står altid klar til at tjekke nogle ting, som du mener, ikke er i orden. Det er ikke kun billigere at handle hurtigt, men det er også et spørgsmål om din sikkerhed, som vi bekymrer os om.

bottom of page